Melting Time

Foto door Danny Quintelier

Melting Time is een vierkoppige band uit Lier. Beïnvloed door zwartejassenmuziek en vuile post-punk proberen ze hun gevoelens om te zetten in dwingende en energieke songs. Hun eerste single ‘Eyes/Ice’ is nu beschikbaar op 7″.

Bandleden:
Naomi Bentein: Bas
Tomas Serrien: Drum
Mauro Bentein: Gitaar
Niels Elsermans: Zang

Links:
Melting Time op Facebook
Melting Time op vi.be

3voor12 over Melting Time: “De band is meer dan de debuutsingle, ook in de andere nummers staat er een eigen en enorm gemotiveerde band te spelen. Melting Time gaan we beslist vaker zien in Nederland de komende jaren.” – lees de volledige recensie

HUMO over Melting Time : “Melting Time was de compleetste groep van vrijdagavond. Alsof een wonderdokter bij toverslag de juiste formule had gevonden door vier compleet verschillende figuren in het repetitiehok op te sluiten. Een wonderschone bassiste die bedeesd verleidelijke blikken de zaal inwierp, een bebaarde zanger in hemd die kon brullen én zingen, een gitarist – een soort jonge Pete Townshend met een opleiding Arctic Monkeys achter de rug – die in het rond hupste alsof er springstof in zijn schoenen zat, en een drummer die drumde. Het versnelde, het vertraagde, ontplofte, viel stil, hield de aandacht vast. Het klopte. Meer hoeft daar niet over te worden gezegd.”