The Mary Hart Attack

HELP THE MARY HART ATTACK, EEN BESTOLEN BAND!

Beste vrienden, familie, kennissen, collega muzikanten en vooral muziekliefhebbers,
The Mary Hart Attack is in diepe rouw. Op 23 april 2016 stelden we vast dat ons repetitiekot leeggeroofd werd. Tachtig procent van onze instrumenten en gear zijn gestolen. Het verlengde van ons lijf is van ons weggerukt. De politie is op de hoogte. Jullie nu ook.

Van DIY naar DIWYS

Als band zijn we trouw aan DIY-filosofie (Do It Yourself). De voorbije maanden stopten we veel tijd in ons eerste full album. Hier gaan we gewoon mee door.
Maar soms is DIY niet genoeg. Nu rekenen we ook op jullie! Gezien de situatie worden we even een DIWYS band (Do It With Your Support). Je kan het volgende doen:

1) Deze informatie delen met al jouw vrienden.

2) We hopen om het materiaal terug te vinden. Maar we zijn realistisch.
Concreet betekent dit dat we er financieel belabberd voor staan. We draaien niet rond de pot. We hebben centen nodig. Elke bijdrage is voor ons belangrijk. 5 of 500 euro? Je ziet maar wat je kan doen. Ga naar de crowdfunding-pagina en steun ons. Je krijgt iets in ruil!

3) Hou jullie ogen open. We hebben informatie van de gestolen instrumenten en gear. Klik hier om de inventaris te bekijken, de serienummers en de foto’s. Als je zaken ergens ziet opduiken op markten en tweedehandskanalen (online en offline) mail dan alle nuttige info naar themaryhartattack@gmail.com

Ondanks alles houden we het hoofd koel en rechtop. Ook al voelen we ons praktisch onthoofd.

Verdere info vind je op onze vi.be site.

Rest ons nu alleen nog jullie te bedanken voor de steun,

Kristof, Wil en Kris
The Mary Hart Attack

Facebook
Perskit

Luister: The Mary Hart Attack op Soundcloud

TMHA ontstond in 2013 toen de leden samen de credit roll voor de documentaire ‘Cells’ van Wil Mathijs opnamen. Toen de studiotijd erop zat besloot het trio om samen muziek te blijven maken. De bandnaam verwijst naar een psychologische toestand die Mary Hart, een tv-babe uit de eighties, veroorzaakt bij gevoelige kijkers.

Je kan TMHA omschrijven als een hedendaagse post-punkgroep met hier en daar een laag shoegaze, indie en new-wave. De ep ‘A Dark Green Light’ is hun eerste fysieke exploot en verscheen onlangs in beperkte oplage op cassette via Oddie Records.

Bandleden:
Kristof Souvagie – Gitaar, Zang
Wil Mathijs – Bas
Kris Vlaeminck – Drum

Links:
The Mary Hart Attack op Facebook
The Mary Hart Attack op Soundcloud
The Mary Hart Attack op vi.be